Passa al contingut principal

EL REFERÈNDUM CATALÀ

EL REFERÈNDUM CATALÀ
Últimament, llegint les notícies sobre el procés independentista de Catalunya i concretament el referèndum sobre la nostra Independència, molts polítics espanyols ho qualifiquen com a "Cop d'estat". La veritat, no sé perquè ho anomenen així, a un procés democràtic, que en cap moment els ciutadans del Principat de Catalunya, han sortit al carrer, amb fusells, matralletes, tancs i avions bombarders, per assaltar el Congrés dels Diputats (el segon òrgan, que té més importància dins d'Espanya).
Potser, tan dir que és un "Cop d'estat", el procés secesionista, el que volen, és que sortim al carrer i junts, declarem la segona guerra civil espanyola. Ans al contrari, no ho farem encara que ho vulguin, ja que els catalans, som gent pacífica que volem solucionar els problemes, de manera dialogada i posant les urnes al carrer, perquè poguem decidir el nostre futur polític.
En qualsevol cas, cal estar alertes i continuar amb el que estem fent, car ho estem fent bé. Dic que hem d'estar alertes, perquè com dèia el Ministre de propaganda nazi a la Segona Guerra Mundial "Les mentides, encara que siguin mentides, si es repeteixen un munt de vegades poden convertir-se en veritat", el mateix pot passar amb el procés independentista i que ens amanacin en suspendre la nostre autonomia i acabi éssent real.
Tot i així, l'honorable president de Catalunya Carles Puigdemont, anunciarà la data del referèndum d'aquí a pocs dies. És un vox populi, el que anuncien alguns diaris: "El referèndum català, es farà a la darreria de septembre o començaments d'octubre".
Si és cert i ho comunica als mitjans de comunicació en una roda de premsa, el govern epanyol, farà tots els passos per intentar que no es faci.
Això d'anar al Congrés dels Diputats, és un engany perquè continuem dins Espanya i no els multin per incompliment d'un tractat que es va signar ara fa uns anys.
També es necessita fer saber, que crec que els de Podem Catalunya, volen assistir a totes les reunions que es faràn sobre la consulta i un cop tinguin el que volen saber, fer-li saber al Pablo Iglesias i així que els del Partit Popular ho puguin aturar a temps i carellin a tots i cada un dels polítics catalans que estàn participans en aquests debats i ho estàn organitzant.
Resultat d'imatges de referèndum català 9n
                                                                                                    Aren Demaraló

                                                                            Barcelona, 31 de maig de 2017

                                                                  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MULTICRIM

L’Àrtac Busquets, era un adolescent de setze anys (22-12-2000) que tenia els ulls de color castany foscs igual que els seus cabells a rínxols, alt i fort però prim, que estudiava primer de batxillerat a Barcelona i vivia amb el seu pare Jordoan Busquets perquè sa mare havia mort en un accident de moto feia uns quants anys. Sortia amb la filla del president de Catalunya Rosa Maria Lopetgui que tenia més o menys la seva edat i anava a la seva mateixa classe. Tenia una germana més gran que la coneixien com a Annadrí “la que ho resol tot”, perquè investigava tot tipus de casos. Aquell dia, na Rosa i sa germana, havien quedat per anar a prendre un gelat amb els seus xicots, però no va poder ser al final, perquè li havia sorgit un imprevist que havia de resoldre urgentment. El crim havia succeït a la casa “Puig i Carafall”. El senyor Puig, havia estat assassinat unes hores abans que arribés n’Annadrí, amb el seu cotxe, en una batalla per avarícia i per diners. Romeu Puig, fou un fam