Passa al contingut principal

ERNESTO VALVERDE ÉS EL NOU ENTRENADOR DEL F.C. BARCELONA

ERNESTO VALVERDE ÉS EL NOU ENTRENADOR DEL F.C. BARCELONA
M'agradaria fer-vos arribar, estimats lectors del diari "Les Notícies Fresques", la meva opinió sobre el nou entrenador del Barça, l'Ernesto Valverde.
Personalment, no el conec, però el porto seguint des de fa uns quants anys. M'atrau el seu estil de joc, ja que es basa en el treball en equip, jugar net i passar-s'ho bé, tot i que hi han hagut alguns equips que ha entrenat, campions o subcampions de l'Europa League, com és el cas de l'Athletic Club de Bilbao o el Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona.
La seva personalitat és clau en el món de l'esport perquè és honrat, humil i treballador... Com diuen els bascos, "Txingurri", és el seu adjectiu ideal.
També crec personalment, que si el deixen fer la seva feina, pot arribar a encaixar perfectament al Futbol Club Barcelona i estar durant unes quantes temporades més, de les previstes.
És molt comunicatiu i arriba a tots els periodistes. Sap com travessar perills inimaginables en les rodes de premsa car,fins i tot, en la seva primera roda de premsa com a actual entrenador del Barcelona, ha fet el màxim rècord de 4 minuts, cosa, que amb els altres entrenadors no ha passat, o almenys que jo sàpiga.
En definitiva... Que és una meravellosa persona i pot arribar a guanyar molts trofeus amb la plantilla que ha heretat de Luis Enrique.
Resultat d'imatges de ernesto valverde
  
                                                                                 Aren Demaraló



                                                               Barcelona, 1 de juny de 2017

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MULTICRIM

L’Àrtac Busquets, era un adolescent de setze anys (22-12-2000) que tenia els ulls de color castany foscs igual que els seus cabells a rínxols, alt i fort però prim, que estudiava primer de batxillerat a Barcelona i vivia amb el seu pare Jordoan Busquets perquè sa mare havia mort en un accident de moto feia uns quants anys. Sortia amb la filla del president de Catalunya Rosa Maria Lopetgui que tenia més o menys la seva edat i anava a la seva mateixa classe. Tenia una germana més gran que la coneixien com a Annadrí “la que ho resol tot”, perquè investigava tot tipus de casos. Aquell dia, na Rosa i sa germana, havien quedat per anar a prendre un gelat amb els seus xicots, però no va poder ser al final, perquè li havia sorgit un imprevist que havia de resoldre urgentment. El crim havia succeït a la casa “Puig i Carafall”. El senyor Puig, havia estat assassinat unes hores abans que arribés n’Annadrí, amb el seu cotxe, en una batalla per avarícia i per diners. Romeu Puig, fou un fam