Passa al contingut principal

RECOMANACIÓ

Avui escric aquesta entrada especial perquè vull recomanar-vos el blog d'un dels meus millors amics... Bé, és una amiga que he fet a la selectivitat i compartim moltes coses en comú. 

Es diu Aina Lorenzo i li agrada llegir. La seva pàgina és principalment de recomanacions literàries però també publica alguns escrits seus i cançons que li agraden dels seus grups preferits.

L'adreça és happy-readers.blogspot.com.es i us convido a entrar perquè difrutareu endinsant-vos en un món ple de caliu en aquesta vida que moltes vegades se'ns és feixuga de viure-la.

Moltes gràcies per a fer aquest blog tan emotiu i especial! 

Enhorabona!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MULTICRIM

L’Àrtac Busquets, era un adolescent de setze anys (22-12-2000) que tenia els ulls de color castany foscs igual que els seus cabells a rínxols, alt i fort però prim, que estudiava primer de batxillerat a Barcelona i vivia amb el seu pare Jordoan Busquets perquè sa mare havia mort en un accident de moto feia uns quants anys. Sortia amb la filla del president de Catalunya Rosa Maria Lopetgui que tenia més o menys la seva edat i anava a la seva mateixa classe. Tenia una germana més gran que la coneixien com a Annadrí “la que ho resol tot”, perquè investigava tot tipus de casos. Aquell dia, na Rosa i sa germana, havien quedat per anar a prendre un gelat amb els seus xicots, però no va poder ser al final, perquè li havia sorgit un imprevist que havia de resoldre urgentment. El crim havia succeït a la casa “Puig i Carafall”. El senyor Puig, havia estat assassinat unes hores abans que arribés n’Annadrí, amb el seu cotxe, en una batalla per avarícia i per diners. Romeu Puig, fou un fam