Passa al contingut principal

EL CAS CHARLES MANSON

EL CAS CHARLES MANSON
El 9 de juliol de 1967, Charles Manson quedava detingut per l’assassinat de Sharon Tate. Ell havia estat el causant de diversos homicidis d’entre els quals, hi havia el de la senyora Tate i motiu pel qual, el jutge havia decidit condemnar-lo a cadena perpètua a San Quentin.
--------
L’Arwyn Adam Atwood, estava assegut al seu despatx, repassant la mort d’aquest homicida tan horrorós que havia planejat i dut a terme milions de crims d’homes innocents que ho havien donat tot per a poder prosperar econòmicament tot i que havien a mort en la misèria més absoluta que hagueren conegut mai.
Era el fill del senyor Bateson, un intendent d’Scotland Yard que havia nascut a Glasgow. Es deia George John i era un home molt audaç i tossut en tots els àmbits de la seva vida. Sa mare, en canvi, era tímida però encantadora; esvelta i elegant que venia del llinatge noble més antic del Regne Unit… Els McMorrison. S’anomenava Lilybeth i era la comtessa d’Edinbourgh. Des que s’havia casat amb el senyor Bateson, la família d’en George havia aconseguit esdevenir una parentela de classe alta.
L’Arwyn i els seus pares, vivien al carrer Abbey Road de Londres. La seva casa era una casa petita però acollidora, la qual era el número 22.
Trucaren a la porta i l’Arwyn l’anà a obrir. Era un adolescent de cabell i ulls castany foscos, alt i fort que havia nascut el 24 de desembre de 2001. Tenia quinze anys i onze mesos i treballava pel senyor Aaron Austin Arthur Andrew Blairman com a detectiu privat. El senyor Blairman, tenia la seva mateixa edat però havia nascut uns dies abans que ell: el dia 22 de desembre de 2001. També tenia el cabell castany fosc però els seus ulls eren negres.
L’Aaron Arthur Blairman, era fill d’en George i la Lisa Blairman. En George Blairman era el carter de Winchester i sa mare, la secretària d’en George. Els senyors Blairman, vivien al carrer Fenchurch Street de Londres i la seva casa era de dos plantes (molt estreta però confortable a l’hivern).
La velleta que acabava de trucar al timbre, demanava ajuda ja que havien mort al seu marit, apunyalant-lo cruelment al llit, mentre dormien. No sabia qui era l’autor de l’homicidi però sospitava d’en Charles Manson ja que la bòfia l’havia deixat en llibertat i al cap de dos dies de deixar-lo en llibertat havien rebut una carta seva dient que si no pagaven 1.000.000£, els mataria aquella matinada inhumanament.
Acceptà l’encàrrec i un cop va agafar el seu contacte, quedà amb l’Aaron Blairman a casa de la senyora Jones.
Un cop estaren dins l’habitatge on vivia la Mary Jones, el guià cap al dormitori on havia trobat el cadàver del seu espòs i l’Arwyn començà a  investigar cada racó de la sala. Al cap de cinc minuts arribà en Blairman i l’interrogaren a la sala d’estar per a saber més informació sobre el misteri i així poder extreure’n les conclusions necessàries per a poder continuar amb les tasques detectivesques.
  • A quina hora l’ha trobat?-. Preguntà l’Aaron Arthur Blairman a la senyora Jones.
  • A les vuit i quart… Quan m’he despertat.
  • Què ha fet quan ha vist que no reaccionava?
  • He trucat a les autoritats però no m’han fet cas.
  • Qui l’ha atès?
  • L’intendent Bateson.
En acabar d’interrogar-la, els dos joves detectius s’encaminaren cap a la seu central d’Scotland Yard per a entrevistar-se amb el pare de l’Arwyn i explicar-li el cas en el qual es trobaven.
Estava massa ocupat en un altre problema com per atendre a dos nois amb imaginacions estrambòtiques, d’assassins en sèrie alliberats, assassinant a una parella de vells durant la tercera nit que ha estat fora de San Quentin i altres tipus de relats que per a un policia com ell, no tenien alguna cosa d’especial.
Veient la negativa d’atendre’ls, l’Aaron Blairman decidí actuar per la seva banda. Quedaren aquella nit per a parar-li un parany i poder capturar-lo.
Les pistes que havien recollit durant aquell llarg i dur jorn, tenien les empremtes d’en Charles manson i l’autòpsia del forense que li havia fet al senyor Jones apuntaven a un apunyalament causat feia ja unes 24 hores per en Manson ja que el ganivet hi havia restes de les seves marques dactilars. Tenien les proves suficients per a detenir-lo.
Aquella nit, plovia molt fort. Era una vesprada de boira i vent. S’amagaren rere uns arbusts que hi havia molt a prop de la fossana on la vella Jones havia quedat amb l’homicida i s’esperaren a que actués per a poder-lo aturar.
No va aparèixer per allí fins que no hagueren passat les dotze de la nit. En Charles anava armat amb una destral ensangonada; car havia mort a un altre parella de pobres avis que vivien a Sunderland i que encara la policia no havia aconseguit descobrir l’autor que ho havia fet. S’apropà sigilosament per a no ser descobert i en breu es va treure la caputxa que portava posada per a que na Mary Jones pogués veure la cara de l’assassí que havia mort a son marit i que ara es disposava a matar-la salvatgement.  Ho va fer sense deixar que la pobre dona pogués demanar ajut.
L’Aaron Blairman, en veure que no cridava, sortí del seu amagatall i entrà al cementiri on havia succeït el quart homicidi en dos dies. Ho tenien tot planejat ja que el fill dels Blairman, havia avisat a tots els de la colla -en Peter i l’Anne Smith, en Johann Sebastian Miller, en Pete Woodgate, en Martin i en Derek Donaldson i d’altres que simplement, no eren col·legues dels dos joves investigadors però que s’havien ofert per a participar en l’arrest-.
El jove Bateson i la resta, eixiren darrere seu i un cop l’hagueren rodejat -no tenint escapatòria possible-, trucaren a la comissaria on el pare de l’Arwyn estava fent el torn de nit que li tocava, perquè anés a tancar l’operació policial.
Aparegueren al cap d’uns minuts, dos cotxes de policia i una moto (conduïda per en George John Bateson), que anaven en direcció a on estaven per a poder-lo agafar i endur-se’l detingut oficialment. Així es com acabava aquell cas que havien començat l’Arwyn Bateson i l’Aaron Arthur Blairman.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MULTICRIM

L’Àrtac Busquets, era un adolescent de setze anys (22-12-2000) que tenia els ulls de color castany foscs igual que els seus cabells a rínxols, alt i fort però prim, que estudiava primer de batxillerat a Barcelona i vivia amb el seu pare Jordoan Busquets perquè sa mare havia mort en un accident de moto feia uns quants anys. Sortia amb la filla del president de Catalunya Rosa Maria Lopetgui que tenia més o menys la seva edat i anava a la seva mateixa classe. Tenia una germana més gran que la coneixien com a Annadrí “la que ho resol tot”, perquè investigava tot tipus de casos. Aquell dia, na Rosa i sa germana, havien quedat per anar a prendre un gelat amb els seus xicots, però no va poder ser al final, perquè li havia sorgit un imprevist que havia de resoldre urgentment. El crim havia succeït a la casa “Puig i Carafall”. El senyor Puig, havia estat assassinat unes hores abans que arribés n’Annadrí, amb el seu cotxe, en una batalla per avarícia i per diners. Romeu Puig, fou un fam