Passa al contingut principal

SOMNIANT EN LA MORT

SOMNIANT EN LA MORT
L’Esther Jones ho feia sovint. S’estirava al llit de la seva habitació i s’adormia somniant en la seva mort. Se l’imaginava trista, tètrica, esfereïdora i com si la mateixa vida l’assassines  només de pensar-hi.
Aquell dia, també ho va fer… Simplement ho feia perquè li agradava palpar-la de prop i és que ella desitjava morir-se per experimentar. La seva família, cada vegada que sentien les seves paraules relatant el que li passava i com se sentia, pensava com aturar les seves sensacions.
No era qüestió d’anar al psiquiatre i que li receptés un tractament. Era molt pitjor la solució que havien pensat… Quan anés a somniar en la mort; aquella tarda després de l’escola, entrarien al seu dormitori i cometrien el crim del segle.
Així va passar aquell dia. En tornar de l’institut i pujar a estirar-se i relaxar-se, sa mare es va quedar uns minuts a la sala d’estar i quan va saber que estava profundament adormida -ja que havia instal·lat una web cam per a espiar-la mentrestant-, s’encaminà cap al pis de dalt, obrí la porta suaument i agafà el ganivet que hi havia a la taula (perquè per si no ho sabeu, l’Esther sempre tenia un ganivet per a defensar-se quan estava en perill) i l’apunyalà tot seguit. Cridà al seu marit i aquest, va fer el mateix… Així tota la seva família.
Aquella nit, un cop hagueren comès l’homicidi, l’enterraren al jardí com si no hagués passat res i només hagués mort un familiar seu.
La policia i els amics de la jove Jones, no en varen saber res d’aquest afer i continuà així fins la resta dels dies de vida del llinatge Jones.
El 20 de novembre de 3492, un jove detectiu el qual es deia Joseph Einstein, descobrí el cos i en fer-li l’autòpsia es destapà tot aquell entremat familiar. Sospità que havia estat premeditat i l’escola forense el felicità per aquell gran descobriment… Un avanç més cap a la pau del món on hem nascut.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MULTICRIM

L’Àrtac Busquets, era un adolescent de setze anys (22-12-2000) que tenia els ulls de color castany foscs igual que els seus cabells a rínxols, alt i fort però prim, que estudiava primer de batxillerat a Barcelona i vivia amb el seu pare Jordoan Busquets perquè sa mare havia mort en un accident de moto feia uns quants anys. Sortia amb la filla del president de Catalunya Rosa Maria Lopetgui que tenia més o menys la seva edat i anava a la seva mateixa classe. Tenia una germana més gran que la coneixien com a Annadrí “la que ho resol tot”, perquè investigava tot tipus de casos. Aquell dia, na Rosa i sa germana, havien quedat per anar a prendre un gelat amb els seus xicots, però no va poder ser al final, perquè li havia sorgit un imprevist que havia de resoldre urgentment. El crim havia succeït a la casa “Puig i Carafall”. El senyor Puig, havia estat assassinat unes hores abans que arribés n’Annadrí, amb el seu cotxe, en una batalla per avarícia i per diners. Romeu Puig, fou un fam