Passa al contingut principal

ALIGADOR23 A LA RECERCA DE NOUS PLANETES HABITABLES


ALIGADOR23 A LA RECERCA DE NOUS PLANETES HABITABLES
L’ Àlex De Ballester Martín, el rei de Mart durant el segle XXI, conegut com a Capricorn18,
estava assegut al seu despatx, reunit amb Aligador23 i Sagitari9.
Els assumptes que els atormentaven, estaven relacionats amb la recerca de planetes
habitables de les mateixes característiques que la Terra, és a dir, el planeta dels seus avantpassats llunyans.
Aligador23 se li acudí una solució per aquest afer... No sabia si els seus amics els agradaria la idea que tenia al cap, per ò segur que l’entendrien perfectament.
Si el problema que tenien entre mans depenia d’ells la vida de milers de ciutadans del seu planeta veí, calia anar de seguida a Saturn, amb la seva nau Saturn23 i explorar-lo.
Aquell any, havia sortit pels mitjans de comunicació, que Encelat era possible habitar-lo. Ara bé, si era cert el que havia escoltat, calia comprovar-ho ràpidament.
Com de costum, aquesta feina li va tocar fer-la a Sagitari9, i la va fer sense cap mena d’entrebancs pel mig.
Cada setmana, els enviava un informe detallat amb tot el que descobria de dilluns a
divendres, ja que dissabte descansava i diumenge els escrivia les cartes i les enviava urgentment en un correu espacial.
Tot anava com la seda. Un dia, en despertar-se, l’Aligador23 no en va rebre cap missatge.
Per això avisà al seu amic Capricorn18, el qual arrib à de seguida que va poder.
- Hem d’ajudar-lo avui mateix!
- Perquè ? Què ha passat?
- No he rebut la carta setmanal que sempre m’envia i crec que ja sé perqu è .
Era evident, Saturn, en mitologia romana, va ser el pare dels titans com per exemple els gegants i altres éssers mitològics.
Si era cert el que explicaven les llegendes, devia estar segrestat per algun d’aquests, en algun lloc d’allí.
Capricorn18 i Aligador23 es posaren en marxa per alliberar-lo i així poder-lo tenir a
punt perquè anés a Ur à aquell mateix any.
La nau estava a punt perquè s'embarquessin els dos amics.
Fou un viatge ràpid i tranquil.
Quan aterraren a Encelat, ja els esperava una sorpresa... El seu col·lega no li havia passat res, ans al contrari, havia descobert que habitaven uns ciutadans pacífics del planeta Terra, que amb la NASA, havien hagut d’anar a investigar el satèl·lit i com no tenien
combustible per tornar a casa, s’hi havien quedat a viure.
L’Aligador23 i en Capricorn18, es presentaren als estrangers nouvinguts, els quals, els convidaren a sopar al seu campament.
Aquell llogarret l'anomenaven Metropolis K i era la capital de Saturn.
Un cop es va haver fet de dia, s’entornaren a Mart (Baronia de Covides), concretament a Covides, amb el seu amic sa i estalvi.
Els ho agraí i aquests li explicaren com havien arribat a pensar que estava en perill, quan en realitat no ho estava.
El dia 22 de desembre de 2017, el dia en què en Capricorn18 ( Àlex De Ballester Martín) complí els setze anys sent el rei dels marcians, traslladaren a tots els terrícoles a Saturn i les seves llunes amb Saturn23, la nau més ràpida de la galàxia Via Làctia (Sistema Solar).
Els tres amics estaven xalestos. Per fi junts una altra vegada per passar noves aventures junts.
Pel que fa a l’ Àlex i la Mar, els monarques de Mart, aquell dia també tingueren un fill i una filla anomenats Artur Joan i Anna Maria De Ballester Granados.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MULTICRIM

L’Àrtac Busquets, era un adolescent de setze anys (22-12-2000) que tenia els ulls de color castany foscs igual que els seus cabells a rínxols, alt i fort però prim, que estudiava primer de batxillerat a Barcelona i vivia amb el seu pare Jordoan Busquets perquè sa mare havia mort en un accident de moto feia uns quants anys. Sortia amb la filla del president de Catalunya Rosa Maria Lopetgui que tenia més o menys la seva edat i anava a la seva mateixa classe. Tenia una germana més gran que la coneixien com a Annadrí “la que ho resol tot”, perquè investigava tot tipus de casos. Aquell dia, na Rosa i sa germana, havien quedat per anar a prendre un gelat amb els seus xicots, però no va poder ser al final, perquè li havia sorgit un imprevist que havia de resoldre urgentment. El crim havia succeït a la casa “Puig i Carafall”. El senyor Puig, havia estat assassinat unes hores abans que arribés n’Annadrí, amb el seu cotxe, en una batalla per avarícia i per diners. Romeu Puig, fou un fam