Passa al contingut principal

SEMBLA QUE ESTEM EN TEMPS DE DICTADURA?

SEMBLA QUE ESTEM EN TEMPS DE DICTADURA?
Ahir al matí, dia 9 de setembre de 2017, la Guàrdia Civil va entrar a les onze del matí, al setmanari "El Vallenc" ja que tenien sospites que era allí, on s'estaven fabricant les paperetes per l'1 d'octubre.
Des del meu punt de vista, ha estat un greu error fer açò... En primer lloc, perquè demà hi ha la manifestació de l'11 de setembre, celebrant els 303 anys de la caiguda de Barcelona i això farà que s'apunti més gent. En segon lloc, perquè la majoria de democràcies d'Europa, estan al punt de mira sobre el que està passant a Espanya i sobretot a Catalunya, o si més no, és una de les prioritats. En tercer lloc, volen inhabilitar càrrecs electes que han obtingut gràcies a la CUP, majoria absoluta.
La meva pregunta és: Com és que encara no ens hem mogut de temps remots, com per exemple la dictadura de Primo de Rivera o de Franco? Perquè els fets són els fets.... I que vulguin aturar un procés pacifista i democràtic, com el que està passant a Catalunya, ho entenc encara menys. I ells encara es diuen país democràtic?
La resposta és ben clara... és una dictadura disfressada de democràcia, ja que el partit que ens governa de moment, a Espanya,  va estar fundat ni més ni menys, que per ciutadans franquistes... I encara un apunt més... Ens amenacen i ens avisen que suprimiran gràcies a l'article 155 de la Constitució espanyola, la nostra feble autonomia. dic feble, perquè ja ens treuen alguns drets i encara segueixen passant les vies de l'AVE, per Madrid. Un simple recorregut Barcelona-València, ens fan anar a Madrid... Perquè serà?
El corredor Mediterrani, també el volen fer passar per la capital espanyola... No diu clarament "corredor Mediterrani"? O és que en realitat es "corredor Madridterrani"?
En tot cas, és un aspecte més, que ens afirma viure en una dictadura, dins la Unió Europea!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MULTICRIM

L’Àrtac Busquets, era un adolescent de setze anys (22-12-2000) que tenia els ulls de color castany foscs igual que els seus cabells a rínxols, alt i fort però prim, que estudiava primer de batxillerat a Barcelona i vivia amb el seu pare Jordoan Busquets perquè sa mare havia mort en un accident de moto feia uns quants anys. Sortia amb la filla del president de Catalunya Rosa Maria Lopetgui que tenia més o menys la seva edat i anava a la seva mateixa classe. Tenia una germana més gran que la coneixien com a Annadrí “la que ho resol tot”, perquè investigava tot tipus de casos. Aquell dia, na Rosa i sa germana, havien quedat per anar a prendre un gelat amb els seus xicots, però no va poder ser al final, perquè li havia sorgit un imprevist que havia de resoldre urgentment. El crim havia succeït a la casa “Puig i Carafall”. El senyor Puig, havia estat assassinat unes hores abans que arribés n’Annadrí, amb el seu cotxe, en una batalla per avarícia i per diners. Romeu Puig, fou un fam