Passa al contingut principal

UN ASSASSINAT A SANG FREDA EL DIA 31 D'OCTUBRE DE 2017

UN ASSASSINAT A SANG FREDA EL DIA 31 D'OCTUBRE DE 2017
En Jürgen Bullrich; un pare de família que tenia quaranta-set anys -nascut el 5 de novembre de 1970 i inspector en cap de la bundespolizei-; estava assegut al seu despatx de la comissaria en la qual s’havia traslladat feia molt poc, revisant uns casos pendents de resoldre. Tenia un fill de quinze anys -el qual havia nascut el 22 de desembre de 2001 i tenia el cabell i els ulls castany foscos, alt i fort i molt atractiu-, anomenat Adolf Ansgar Bullrich que estudiava batxillerat per a ser filòleg alemany.
La seva esposa, esvelta i somriguera, es deia Luise Meller i era una espia del govern estatal que estava duent a terme una missió força important pel futur d’Alemanya.
Aquell dia 31 d’octubre de 2017, era un dia força plujós, tot i que de tant en tant sortia el sol. Un sol llampant que feia sentir xafogor a totes les ciutats de l’estat federal alemany.
Varen rebre un correu electrònic que denunciava un assassinat a la casa del ministre Von Kleist. Tot seguit, eixí del seu departament i s’endugué un grup d’homes cap a la casa on s’havia comès el possible assassinat.
Conduí una estona per l’autobahn que anava en direcció a Dortmund i en sortir de la regió, agafà la primera sortida.
Va seguir durant tres quilòmetres, la ruta i arribà a un trencall que duia a la mansió dels senyors Von Kleist.
La senyora Von Kleist, en veure el primer cotxe, sortí a rebre’l i el va fer passar cap al pàrquing on aparcà el volkswagen que era propietat seva.
Baixà del vehicle i saludà a l’amable velleta que el convidà a una tassa de xocolata desfeta.
Caminaren per un llarg passadís i arribaren a la sala on havia trobat el cos mort del seu apreciat espòs.
  • Que heu tengut convidats, aquests últims dies?
  • Sí. Il·lustres alemanys.
  • Contraris a les polítiques del govern actual?
  • Exacte!
  • Em pot donar la llista dels senyors que han estat avui?
  • Només n’hi havia quatre. Dues parelles. El matrimoni Vorgrimler i els senyors Weigel.
  • D’acord. A on viuen?
  • A Leipzig i a Frankfurt.
  • Moltes gràcies. Amb quina arma s’ha comès?
  • No hi ha taques de sang. Per tant ha estat enverinament.
  • Creu que ha sigut el típic verí?
  • Sí.
En breu, arribaren tot seguit, dos cotxes patrulla més i una furgoneta amb agents preparats per a entrar en acció quan fos necessari.
El fiscal arribà cinc minuts més tard i va prendre fotografies com a prova que no hi havia sang al lloc de l’homicidi.
Decidiren endur-se a les dependències policials, la dona que havia trobat el cos. Allí, li varen prendre declaració i li agafaren les empremtes dactilars, a part de preguntar-li si la víctima tenia germans i/o fills.
Ambdues respostes, foren afirmatives i també els va dir que vivien a Frankfurt. Per tant, el cas passava a mans de Frankfurt, en comptes de Hannover, ja que era d’ells perquè els sospitosos vivien a Frankfurt i ells, en canvi, col·laboraren en tot.
Alguns d’ells, anaren cap a la comissaria de Hannover, car Frankfurt, estava fins dalt de persones que anaven a declarar.
  • Què va fer el dia del crim del senyor Joseph Von Kleist?
  • Vaig estar a casa seva, dinant.-, digué en Heiko Vorgrimler.
  • De què parlaven?
  • Sobre política.
  • I com ell estava en contra dels seus pensaments igual que els seus col·legues, els senyors Weigel, decidiren enverinar-lo, tot i que es tractava d’un ministre del govern actual… no?
  • El poble sobirà, reclama la dimissió de tot els govern i el parlament. Ens estan retallant el sou i estem a punt d’entrar a la misèria, els de classe mitja i baixa!
  • Per tant, afirma haver sigut còmplice (igual que la seva esposa i el matrimoni Weigel), o autor d’un crim sense precedents, oi?
  • Sí. Ho afirmo. Vam ser tots, menys la seva esposa.
  • Molt bé. Queda detingut en nom d’Alemanya!
Esbrinaren a quin carrer vivien i anaren a detenir-los de seguida que pogueren. Al capdavant de la operació, estava el policia Jürgen Bullrich.
El dia 1 de novembre de 2017, a les tres de la tarda, arrestaven als autors de l’assassinat del ministre Von Kleist. Per fi tot estava solucionat!

Captura de 2017-09-12 08-20-22.png

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MULTICRIM

L’Àrtac Busquets, era un adolescent de setze anys (22-12-2000) que tenia els ulls de color castany foscs igual que els seus cabells a rínxols, alt i fort però prim, que estudiava primer de batxillerat a Barcelona i vivia amb el seu pare Jordoan Busquets perquè sa mare havia mort en un accident de moto feia uns quants anys. Sortia amb la filla del president de Catalunya Rosa Maria Lopetgui que tenia més o menys la seva edat i anava a la seva mateixa classe. Tenia una germana més gran que la coneixien com a Annadrí “la que ho resol tot”, perquè investigava tot tipus de casos. Aquell dia, na Rosa i sa germana, havien quedat per anar a prendre un gelat amb els seus xicots, però no va poder ser al final, perquè li havia sorgit un imprevist que havia de resoldre urgentment. El crim havia succeït a la casa “Puig i Carafall”. El senyor Puig, havia estat assassinat unes hores abans que arribés n’Annadrí, amb el seu cotxe, en una batalla per avarícia i per diners. Romeu Puig, fou un fam