Passa al contingut principal

L’ASSASSINAT PERFECTE

L’ASSASSINAT PERFECTE
Mai, en tota l’eternitat hi havia hagut un assassinat com aquell. No hi havia ni víctima, ni empremtes, ni res que els pogués fer servei a l’equip del capità Assetou Bourgeois. Ni restes de sang. Com era possible que allò estigués succeint? En definitiva… s’havia comès l’homicidi perfecte.
El subtinent Amédée Tanguy Bourgeois i la Violette Signoret, ja tenien dos fills. Havien nascut sis mesos abans del previst i els posaren Jean Michel i Adolf Aubin Bourgeois.
Mentrestant, l’Amaury Achille Bourgeois -el seu nebot-, seguia creixent ràpid i ja tenia un any de vida. La Camille n’estava orgullosa del seu fill, igual que el comandant Antoine Jerôme Bourgeois.
  • Què tenim, capità Assetou?
  • De moment, no sabem res, car el cos no està a l’escena del crim, no hi ha empremtes ni res del que normalment està dins la normalitat.
  • Quan s’ha produït?
  • A les dotze del vespre, que és quan ens ha trucat el testimoni.
  • Molt bé. Vaig a interrogar-lo-. Digué el subtinent Amédée.
Al cap de mitja hora, ell i el senyor Barraud, es trobaven a les dependències policials, intentant treure’n alguna cosa de clar. Va fer-li les preguntes rutinàries i mentres les hi feia, un agent, entrà amb un sobre a les mans. Era d’un grup de policies de la Guàrdia Civil de Bilbao, anunciant que havien trobat la possible persona mort que estaven buscant.
Sortí un moment del seu despatx i en entrar, el sospitós ja no hi era. Trobà la finestra oberta i per tant, deduí que s’havia escapat per allí.
Demanà reforços i en breu, es trobaven perseguint-lo. L’home que havia testificat, desaparegué en un revolt i el varen perdre de vista… Se’ls havia escapat!
Avisaren a totes les comissaries del país i de tot el territori espanyol i alemany, ja que probablement, fugiria de França. Segons més tard d’aquell succés, un helicòpter de la gendarmeire l’identificà a la costa oest de la nació francesa. L’arrestaren temporalment i el dugueren altre cop, cap a la comissaria on treballava en Tanguy.
Son pare, felicità als seus homes, per la tasca realitzada i entrà amb el seu fill, en l’interior del cal·labós. Era una habitació humida i feia pudor a rescloït.
  • Qui va assassinar al senyor De la Vega?
  • Un senyor que anava brut i tenia la roba esparracada.
  • Tenia una cicatriu al braç dret?
  • Probablement… Perquè?
  • Sabem qui és… Es diu Pau Torres i treballa com agent doble al servei d’intel·ligència francès.
  • És el meu oncle. Em dic Romeu Pérez Torres.
  • De moment, anirà a la garjola de Perpinyà, amb el subtinent Amédée Tanguy i el comandant Antoine Jerôme, per seguretat i així evitarem que s’escapi altre cop.
  • D’acord, però que sàpiga que sóc innoscent.
  • Ja ho sé. Però per si de cas… Val més prevenir que curar.
Així doncs, al cap d’una hora, amb un furgó blindat, traslladaren a en Romeu a la ciutat esmentada anteriorment.
Devien ser les tres de la tarda, quan arribaren al lloc acordat pel capità Assetou Bourgeois.
Els vigilants, obriren la porta d’entrada i conduïren als dos germans amb el suposat delinqüent, cap a la cel·la número 109.
Allí un altre soldat, obrí la porta -que estava tancada amb pany i clau- i l’Antoine descobrí a sa mare -la comissària Rolande Shantal Toussaint amb el seu fill Gaston i el seu pare Fabien-, dins l’habitació que els tocava. Ella s’apropà al seu fill gran i el saludà amb una abraçada calorosa preguntant-li què feia allí, si mai havia mort a algú.
ell li va explicar que els tocava vigilar a en Romeu Pérez i que els havien donat aquell cal·labós. Un dels agents, emmanillà a tots tres (inclòs el fill de la Rolande i d’en Fabien, és a dir, en Gaston) i els va dur a la cel·la del costat.
Tancaren la porta de plom, amb clau per evitar que el senyor Pérez s’escapés i allà, per fi, l’Antoine Jerôme va pder trucar a la seva esposa.
Mentrestant, a Nice, anava avançant el cas. Va dir-li son pare, que les empremtes del ganivet amb el qual s’havia produït el crim, pertanyien a l’oncle d’en Romeu. Ho negà, el seu nebot i va explicar-los tot amb tots els ets i uts.
  • Vaig agafar la moto. Em vaig dirigir a casa de mon tiet i ell em va explicar que li havia passat. Quan ho vaig saber, vaig decidir que ja n’hi havia prou, d’aquell mal tràngol i vaig anar a comprar uns guants de cuir. Amb l’ajuda del meu oncle, quan vaig matar-lo aquell dia, el vam dur a Eibar i el vam deixar en un bosc. Vàrem tornar a casa i vaig trucar a la policia.
  • Com és que ho va fer?
  • Aquell maleït senyor De la Vega, estava sortint amb ma tia i ella li posava les banyes al meu tiet. Ho estava passant fatal i no ho aguantava més… Per això vam cometre l’homicidi.
  • Queda detingut per haver mort al senyor Mario De la Vega! A on viu el seu tiet?
  • A Montpeller.
  • D’acord. Però a on?
  • A les afores. Al camp.
Varen avisar a son pare i envia a dos cotxes patrulla, per detenir en Torres. Si ho feien bé i no s’ecapava, podrien posar-lo entre reixes per fi!
Ho aconseguiren i ho celebraren. Al cap de dos dies, na Violette Signoret i l’Amédée Tanguy Bourgeois es casaven a París. Fou memorable aquell casament.
Setze anys més tard, la parella de bessons, tenien un fill amb les seves respectives parelles… en Jean Michel Bourgeois i la Sophie McLarry, l’anomenaren Agathon Clément i el fill de l’Adolf Aubin Bourgeois i Sandra McMillan, li posaren Jérémie Anatole Bourgeois.

Captura de 2017-08-23 14-32-28.png
Brigada d'homicidis de la gendarmerie i cotxe ptrulla de la familia Bourgeois a Nice.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MULTICRIM

L’Àrtac Busquets, era un adolescent de setze anys (22-12-2000) que tenia els ulls de color castany foscs igual que els seus cabells a rínxols, alt i fort però prim, que estudiava primer de batxillerat a Barcelona i vivia amb el seu pare Jordoan Busquets perquè sa mare havia mort en un accident de moto feia uns quants anys. Sortia amb la filla del president de Catalunya Rosa Maria Lopetgui que tenia més o menys la seva edat i anava a la seva mateixa classe. Tenia una germana més gran que la coneixien com a Annadrí “la que ho resol tot”, perquè investigava tot tipus de casos. Aquell dia, na Rosa i sa germana, havien quedat per anar a prendre un gelat amb els seus xicots, però no va poder ser al final, perquè li havia sorgit un imprevist que havia de resoldre urgentment. El crim havia succeït a la casa “Puig i Carafall”. El senyor Puig, havia estat assassinat unes hores abans que arribés n’Annadrí, amb el seu cotxe, en una batalla per avarícia i per diners. Romeu Puig, fou un fam